Visa application form

*
*

Gender

Marital stutus

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Information Visa

Documents required for obtaining tourist visas:

1: Passport valid for at least six months

2 : 3 photos 4 * 3 (Photos should be new)

3:Complete the visa form

Important Notes:

BTA can reserve your chosen hotels without any extra charge. However, this is not compulsory. If you choose to reserve your hotels on your own, simply mention the names of the selected hotels on your IT

Some countries have more than one Iranian Consulate while others have none. Please specify the exact Iranian Consulate from which you would like to pick up your visa. You may click on the link above to find a list of Iranian Consulates

We will take appropriate actions in order to extend your visa if it will expire during your visit, once you are in Iran

We will do our best to secure your visa and take care of all necessary details regarding it; however, the final decision of granting permission for you to enter and travel in the country rests with the government of Iran. We cannot, therefore, guarantee when and if a visa will be granted

Your passport must be valid for at least 6 months after your planned arrival date


:: ویزای بلغارستان

مدارك لازم جهت اخذ ویزای بلغارستان

  • اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار از تاریخ سفر
  • یک قطعه عکس(3.5×4.5)تمام رخ،رنگی،پشت زمینه سفید،بدون عینک
  • تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کاملا دقیق و صحیح(در فایل پیوستی)
  • به صورت جداگانه A4 کپی تمامی صفحات شناسنامه هر کدام روی برگه و کپی رونوشت کارت ملی
  • A4 کپی صفحه اول و دوم پاسپورت هر کدام به صورت جداگانه و صفحات دارای ویزا روی برگه
  • گواهی بانکی حداقل 6 ماهه با موجودی حداقل 100،000،000ریال به همراه مهر بانک و نام شخص .
  • ارائه کلیه مدارک مبنی برعلت رد شدن ویزا در صورت رد شدن از سفارت سایر کشورهای اروپایی.


مدارک مستدل مبنی بر اینکه متقاضی دلایل موجهی جهت بازگشت به کشور مبداء دارد که شامل مدارک ذیل می گردد :
 

  • اظهار نامه کارفرما، قراداد استخدام، یا سایر مدارک / معرفی نامه/ که نشان دهد متقاضی در کشور مبداء دارای شغل و یا حرفه ای بوده، به علاوه ارائه فیش حقوقی برای حداقل یک ماه.
  • مدارک مربوط به ثبت نام در موسسه آموزشی در کشور مبداء.
  • مدارکی دال بر اینکه متقاضی دارای ملک و دارایی در کشور مبداء می باشد.


موارد لازم به ذکر در گواهی اشتغال به کار عبارتند از: نام و نام خانودگی / نام شرکت یا موسسه / سمت دقیق / میزان حقوق دریافتی ماهیانه / شماره گذرنامه/ مدت زمان اشتغال به کار در آن شرکت یا موسسه / مهر و امضای مدیر عامل یا رئیس هئیت مدیره
 

  • بیمه سلامت / سفر بین المللی معتبر که حداقل تا 30.000 یورو را تحت پوشش قرار دهد.
  • ارائه چک ضمانت شخص ثالث به مبلغ 2 میلیون تومان برای هر نفر
  • نکات مهمی که در زمان صدور چک باید رعایت گردد شامل چک باید در وجه آژانس ثبت نام کننده باید بدون تاریخ / بدون ذکر عنوان و درج بابت ضمانت برگشت در متن چک صادر گردد . صادرکننده ی چک باید شخصی باشد که در سفر مذکور همراه ضمانت کننده نباشد.