مدارک اخذ ویزا

ویزا تایلند

مدارك لازم جهت اخذ ویزای تایلند:
کپی تمامی صفحات شناسنامه (هر صفحه در یک برگه A4 )
کپی کارت ملی به همراه کپی شناسنامه و کپی پاسپورت همگی در یک برگ A4
اصل پرینت مالی با نام - تاریخ اخیر و مهر و امضای بانک مربوطه ( به ازای هر نفر 4 میلیون تومان)
در صورتی که مسافر خودش برای هتل یا پرواز اقدام میکند بلیط و واچرهتل ارسال شود.
اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ پرواز
1 قطعه عکس رنگی زمینه سفید

ویزا چین

مدارك لازم جهت اخذ ویزای چین:
کپی تمامی صفحات شناسنامه
دو قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه سفید ( بدون عینک )
پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار از زمان برگشت مسافر
اصل گواهی تمکن مالی الزاما به لاتین با مهر و امضاء بانک ( به ازای هر مسافر مبلغ 100 دلار به تعداد روزهای اقامت ،CREDIT BALANCE/TOTAL BALANCE گروهی حداقل نفری 6 میلیون تومان و انفرادی با اقامت 30 روز حداقل 35 میلیون تومان )
بلیط - بیمه - واچر هتل

ویزا هند

صدور ویزای هند بصورت ای – ویزا میباشد و نیازی به ارسال اصل پاسپورت و همچنین انگشت نگاری و حضور مسافر ندارد.
***هزینه این ویزا به صورت آنلاین پرداخت می شود و مدت زمان صدور ویزا 72 ساعت کاری می باشد.
ویزای الکترونیک به صورت PAPER ایمیل می شود و برای درخواست دهندگان ویزای الکترونیک کما فی السابق با افزایش مبلغ 700 هزار تومان اقدام خواهد شد.
لازم به ذکر است مسئولیت عدم اعلام موارد زیر به عهده خود مسافر خواهد بود:
داشتن پاسپورت کشوری دیگر
داشتن ملیت پاکستانی یا افراد درجه یک با ملیت پاکستانی
داشتن سفر قبلی هند ( در صورت سفربه هند عکس از آخرین ویزای هند ارسال شود)
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای هند
اسکن صفحه اول پاسپورت ایرانی
اسکن عکس 5*5
فرم مشخصات
آدرس کامل، تلفن و کدپستی مسافر
کپی شناسنامه تمام صفحات
درصورت سفر قبلی مسافر به هند ارائه تصویر ویزای هند قبلی ضروری می باشد.

ویزا هند بصورت لیبل با انگشت نگاری

صدور ویزای هند از این طریق نیاز به ارسال اصل پاسپورت و همچنین انگشت نگاری و حضور مسافر دارد.
***مدت زمان صدور ویزا 3 روز کاری می باشد.
لازم به ذکر است مسئولیت عدم اعلام موارد زیر به عهده خود مسافر خواهد بود:
داشتن پاسپورت کشوری دیگر
داشتن ملیت پاکستانی یا افراد درجه یک با ملیت پاکستانی
داشتن سفر قبلی هند ( در صورت سفر به هند اصل پاسپورت دارای ویزای هند ارسال شود)
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای هند
اصل پاسپورت هر یک از مسافرین
2 قطعه عکس 5*5 یا 6*4 (جدید)
فرم مشخصات
کپی شناسنامه تمام صفحات
درصورت سفر قبلی مسافر به هند ارائه اصل پاسپورت قبلی که دارای ویزای هند است ضروری می باشد.

ویزا امارات

مدارك لازم جهت اخذ ویزای امارات:
اسکن پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار

ویزا قطر

مدارك لازم جهت اخذ ویزای قطر:
اسکن پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار

ویزا عمان

مدارك لازم جهت اخذ ویزای عمان:
اسکن پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار

ویزا سنگاپور

مدارك لازم جهت اخذ ویزای سنگاپور
اسکن عکس جديد پشت زمينه سفيد با کيفيت بالا (فايل عکس )، عکس حتما باید جديد - متفاوت با عکس پاسپورت و صورت متقاضی حتما" روبه دوربين باشد
فرم ويزا حتما بايد کامل ، دقیق و با خودکار آبی پر شود
اسکن رنگی از صفحه اول پاسپورت باید بصورت تمام صفحه و امضا شده توسط مسافر باشد.
امضای فرم ويزا مشابه امضای پاسپورت باشد.

ویزا روسیه

مدارك لازم جهت اخذ ویزای روسیه
اصل پاسپورت (از تاریخ پرواز حداقل 7 ماه اعتبار)
2 قطعه عکس 3*4(زمینه سفید-بدون عینک-سر و سرشانه و نگاه مستقیم)
بلیط
واچر هتل

ویزا آفریقا جنوبی

مدارک لازم جهت اخذ ویزای آفریقا جنوبی
کپی صفحات شناسنامه
دو قطعه عکس جدید رنگی با زمینه سفید تمام رخ 3*4
پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار و با امضای مسافر
هر نفر می بایست دارای پاسپورت جداگانه باشد.
ترجمه گواهی اشتغال به کار باذکر مبلغ حقوق و مدت زمان مرخصی
ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل دانش آموزان و دانشجویان با ذکر زمان مرخصی
ترجمه شناسنامه فرزندان زیر 18 سال 2 نسخه
حضورتمامی متقاضیان اخذ ویزای توریستی در محل سفارت یا دفتر مربوطه ، جهت انگشت نگاری الزامی می باشد
ترجمه رضایت نامه محضری درصورت سفر فرزندان با یکی از والدین (پدر یا مادر)
ترجمه رسمی پروانه کسب،مطب،دفتر وکالت و... برای مشاغل آزاد
ترجمه فیش حقوقی برای افراد بازنشسته
پرینت لاتین حساب بانکی گردش سه ماهه جاری با مهر اصلی بانک(برای خانواده،تنها پرینت حساب سرپرست خانواده کافیست)
رزرو بلیط
واچر هتل